Jump to content

Pomozite mi, molim vas!


malena0404

Preporučene objave

Od rastave je prošlo 4 godine. Imamo dva odrasla djeteta koja ne žive sa nama. Do danas nismo rješili podjelu imovine iako je suprug obećao na brakorazvodnoj parnici da ćemo to sami dogovoriti i rješiti. Za ove četiri godine on je uzeo što mu treba i odgovara (sve kvalitetnije stvari počev od zajedničkog automobila, tv do aparata bijele tehnike i da ne nabrajam što sve). Od ulaska u brak ja sam vlasnica 1/6 kuće, a tako je bio i suprug. Sada sam saznala da je još prije 6-7 god. svekrva prepisla svoje 4/6 na supruga i to ugovorom o uzdržavanju, napominjem da smo tada bili u braku. u braku smo bili 26 godina. Sve smo napravili i opremili za to vrijeme. Suprug sada želi da iselim van i smatra da imam pravo samo na 1/6. imovinu čine dvije spojene kuće sa cca. 300 kvadrata stambenog prostora. Da li je moguće i kako izvesti etažiranje i kolika su moja prava?

Molim vas pomozite mi savjetom kako se izboriti za svoja prava, nemam mogućnosti tražiti odvjetnika jer još plaćam dugove koje mi je suprug ostavio od prije rastave.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija