Jump to content

istek ugovora na faksu - tobože


xirenax

Preporučene objave

Poštovani,

Utipkala sam u google 'besplatni pravni savjeti', jer u nevolji sam, i naletjela na vaš forum!

Ovako – meni je jučer od rektorata na fakultetu gdje sam radila do, evo jučer, stiglo pisamce u kojem stoji da nisam doktorirala u roku, tj. 3 mjeseca prije slanja pisma (nitko me nije obavijestio ništa, niti rekao da mi ističe vrijeme), a i pismo-otkaz je stiglo jučer, znači 16.11, dok u njemu stoji da mi ugovor ističe 10.11., znači poslali su mi ga 6 dana NAKON isteka ugovora..?

Stvar je u tome što nitko od mojih kolega asistenata (radi se o zadarskom Filozofskom fakultetu) nema doktorat još, a svi su se zaposlili još godinu dana prije mene!

Što da radim?

Puno hvala unaprijed još jednom,

xirenax

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uf, uf, polako polako, nabacali ste svašta, teško se snaći. Zaključujem da ste imali rješenje, ugovor, nešto na određeno vrijeme (navodite da je ugovor istekao), a još k tome je u njemu stajalo da imate obvezu doktorirati u nekom roku. Jesam li dobro shvatila? Ako je tako, onda nažalost, ne možete tu ništa. Znam i sama sam u takvoj situaciji. To nije otkaz.

Ako imate ugovor na neodređeno, ali Vam stoji obveza polaganja nekog ispita (doktorata u Vašem slučaju) u nekom roku koji Vi niste ispunili, a nemate valjano opravdanje za to...najvjerojatnije Vam stoji u rješenju to kao uvjet, kojeg, ako ne zadovoljite dobivate otkaz. Isto legitimno. E sad, što je od toga svega?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija