Jump to content

ismijavanje pravde (prava)


brrrunoo

Preporučene objave

Od kolovoza prošle godine troje od četvero naše djece žive u mom domu(s ocem),po prijašnjem rješenju uzdržavanje plaćam ja,tako je i danas jer je na snazi ovrha na mirovini,napravili smo tužbu (tek u siječnju nam je rasprava)za povrat uplaćene alimentacije u proteklom razdoblju i korištenom bez osnova od strane majke.

--odgovor na našu tužbu od njenog odvjetnika glasi da DJECA I OTAC NEMAJU LEGIMITET POTRAŽIVATI POVRAT uplaćenih alimentacija iako majka nije kunu doprinijela i k tomu još potrošila naša sredstva i time direktno i svjesno ugrozila našu egzistenciju i pravo na normalan život i djetinjstvo..

--zanima nas ima li uporišta u njegovoj tvrdnji i kakve su nam šanse da napokon sud odredi uzdržavanje od strane majke kao i refundira bez osnova isplaćena sredstva majci....

-sve je ovo presporo i površno(sudac u Vk.je odredio skrbništvo ali ne i uzdržavanje,na prvoj raspravi u Vu za povrat,majka nije primila poziv...itd.Zar nije krivično djelo alimentaciju za djecu uskraćivati djeci i k tomu smijati se kako ju je briga što nam je struja isključena,hrana u školi ne plaćena itd.

--MOLIM SAVJET,stručno mišljenje

hvalaaaa

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija