Jump to content

pitanje!!!??


sanjic

Preporučene objave

Ovako,mene je odnio led i lupila sam drugi auto,koji ima malu stetu,skoro nista,a moj nema nista,ni ogrebotinu.Ja nisam dala nikakve svoje podatke toj osobi,ali si je valjda ona uspijela zapisat tablice moje.Kad eto mene policija zove na razgovor drugi dan navecer,ja odem,oni me ispitaju,ja sve poreknem da sam uopce tu i bila,pravim se luda,svjedoka nema,auto moj cijeli,poslikali su ga i uzeli moje podatke.Sad me zanima zasto njima to treba,i da napomenem,da sam im ja trn u oku,toj PP,i da su se naravnpo ponasali bahato.Mene zanima da li ta osoba moze sta s tim dobit,jer nama svjedoka,policija nije tad zvana odmah na lice mjesta kad se to dogodilo,a moj auto nema ni najmanje ogrebotine???Pisite!!! :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako postoji i najmanji trag, npr. nedostatak blata ili prašine na vašem vozilu u visini oštećenja tog drugog vozila, a uz moguću izjavu svjedoka, dovoljan je dokaz da vas okrive.

 

Svi podaci koje građani daju policiji su službena tajna, tako da postoji mogućnost da sud zna identitet svjedoka, a da ga vi nikad ne doznate.

 

Javite ako vam nešto stigne.

 

Što se tiče načina postupanja policije, očito da je iskusan policijski službenik stigao na intervenciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija