Jump to content

alkohol ponovljeni prekrsaj


bernardk

Preporučene objave

PRIJ CCA. 1.5GOD IMAO SAM PROBLEMA SA ALKOHOLOM TE SAM VISE PUTA ZAUSTAVLJEN OD STRANE POLICIJE I ALKOTESTIRAN.DVA PUTA SAM BIO NA SUDU I DOBIO KAZNE OD 3500 KN I 6000KN I OBA PUTA ZABRANU UPRAVLJANJA VOZILOM OD PO 8 MJESECI STO SAD REDOVITO OTPLACUJEM U RATAMA ALI SADA IMAM NOVI SUD GDJE SAM ZAUSTAVLJEN SA 2.8 PROMILA I BEZ VOZACKE.U MEDUVREMENU SAM PRESTAO KONZUMIRATI ALKOHOL I SADA ME INTERESUJE POSTOJI LI MOGUCNOST DA IZBJEGNEM ZATVOR JER SAM JEDINI ZAPOSLEN U OBITELJI I IZDRZAVAM ISTU A U SLUCAJU ODLASKA U ZATVOR NEMOGU NITI ZAMISLITI STO BI SE DOGODILO SA MOJOM OBITELJI I MOJIM POSLOM.PA VAS MOLIM AKO MI NETKO MOZE POMOCI PRAVNIM SAVJETOM! UNAPRIJED HVALA BERNARD!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Potrošio si sve kredite, tvoj je problem manjim dijelom u domeni pravosuđa, a većim dijelom u domeni medicine. U tvom slučaju uopće nije pitanje hoćeš li ili nećeš ići u zatvor već je pitanje što bi se to trebalo dogoditi da prestaneš s ovakvom praksom, odnosno kakva bi to sankcija bila učinkovita u tvom slučaju (novčanu kaznu i sigurnosnu mjeru si već dobio, bez ikakvog efekta), pa bi i u tom smislu mogao i očekivati odluku suda.

 

U svakom slučaju ti više nemaš što tražiti za bilo kakvim vozilom, a pogotovo ne onim na motorni pogon, a u svakom slučaju preporučam da dobrovoljno, zbog sebe samog i svoje obitelji zatražiš stručnu medicinsku pomoć, za početak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani gospodine,

nemam ništa protiv Vas, ne poznam Vas ali ako je istina ovo što pišete, Vi predstavljate Opću opasnost na cesti.

za vas je najbolje DOŽIVOTNO vam zabraniti upravljanjem bilo čime....i bicikl vam treba oduzeti.

 

Stavite se u situaciju da vi trijezni " sasvim slučajno" upravljate vozilom i da na vaše dijete naleti neki kreten u totalno alkoholiziranom stanju i ubije vam dijete!

što bi vi napravili?????

ja znam što bih ja....

Progonio bi tu osobu doživotno.... i po staroj onoj..."Eye to Eye".Takav se meni nebih sakrio ne samo u neki napušteni rudnik nego ni u mišju rupu....

Prema Vašem napisu, vas trajno treba odovojiti od upravljanja bilo čega i zabraniti vam pristup javnoj prometnoj površini.

Možda će mi netko i zamjeriti, ja volim popiti u razumnim količinama ali tada volan nije ni slučajnosti zajednički sa mojim, "veselim" stanjem.

 

Doduše, moj je savjet ne pravni, već građanski i moralni...

Da sam pravnik ili sudac za prekršaje ili kaznene delikte, te da mi to Zakon dozvoli, bilo bi svašta.

Samo da napomenem. Vozač sam od 1968...prešao sam više od 2 milijuna kilometara, samo jednom sam kažnjen zbog prometnog prekršaja, ali nikad zbog alkohola...

Razmislite.... pošto se višestruki recidivist, nećete se vjerojatno nikada popraviti!

Imate djecu...kad budete trijezni, razmislite kako bi se osjećali da vam policija pokuca na vrata i priopći da vam je tamo neka pijanica na cesti usmrtila dijete.....

 

Oprostite...želim vama i Vašoj obitelji sreču i blagostanje u Novoj 2010 godini...

Hav a fun

Mike!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija