Jump to content

saka travice


kukulele

Preporučene objave

pokusat cu biti kratak, prije nekih 10 dana zatecen sam sa 42 gr trave i sad me zanima dal ce me sud teretiti za posjedovanje ili je to ipak malo previse sto se njih tice (mada to sam popusim u nekih 15 dana) znaci nisam imao namjeru prodavati, a uvjet od ranijeg djela tj pruzanja na uzivanje je istekao 1mj prije ovog pronalaska, dal itko zna sto me ceka, sve sto ja znam da me murija tereti za posjedovanje a branio sam se sutnjom, potpisao potvrdu o oduzimanju predmeta u kojoj pise da sam dobrovoljno predao dal ce se to gledati kao olakotna okolnos ili su me drotovi zajebali jer nisam dobrovoljno dao ali oni su kao rekli da ce mi to pomoci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Policija to napiše da ste dobrovoljno dali da ne bi morala ishoditi nalog za pretragu ili ako je pretraga bila nezakonita ili sumnjiva pa im je lakša tako napisat, a realno govoreći i u Vašu je korist ako se tvrdi da ste dali dobrovoljno.

 

42 grama je velika količina i na granici u sudskoj opraksi između posjedovanja i preprodaje. No mislim da će se držati posjedovanja ako Vas nitko nije teretio da ste mu prodali.

 

Inače za toliko količinu se u praksi često dobije kazna zatvora (bezuvjetna, posebno s obzirom da Vam je uvjet tek istekao).

No to nikako ne znači da će tako 100% biti i u Vašem slučaju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija