Jump to content

t-Mobile


kovacic11

Preporučene objave

Nakon isteka od 24 mjeseca istekla je tvoja ugovorna obveza, ali ti si i dalje nastavio biti pretplatnik t-mobilea samo bez ugovorne obveze. Ako si želio prekinit pretplatnički odnos sa danom prestanka ugovora trebao si prije isteka ugovora otići do t-mobile centra i podnjeti zahtjev za prestanak pretplatničkog odnosa. S obzirom da to nisi napravio u međuvremenu su ti na naplatu dolazili novi računi (pretplata) i dolazit će ti sve dok ne podneseš zahtjev za prestanak pretplatničkog odnosa. Oni ti mogu napravit ovrhu nad dijelom plače, tj. ne samo do mogu nego će to sigurno i napravit ako u međuvremenu ne podmiriš dug.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije isteko ugovor nego ugovorno razdoblje.

Ti si i dalje pretplatnik sve dok ne podneseš zahtjev za prekid pretplatničkog odnosa. Dakle pretplata je išla i dalje nakon šta je isteklo ugovorno razdoblje ako ti nisi prekinula pretplanički odnos. Neznanje te ne lišava odgovornosti.

Ukoliko ne platiš oni će pokrenut postupak kako bi naplatili dugovanje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A_je_to je napisao:

Ako ne platim.kako ide taj postupak i na koji način oni mogu meni napolatiti moje dugovanje?

 

Poštovani,

 

ako ne platite vjerovnik će pokrenuti ovršni postupak radi prisilne naplate te Vas teretiti i za taj trošak. Nakon pravomoćnosti rješenja o ovrsi provjeravat će Vašu imovinu i podatke o zaposlenju (s tim da ako niste zaposleni mogu čekati da se zaposlite - naime, od mirovinskog uvijek mogu saznati taj podatak) te se od toga naplaćivati. Ne zaboravite da Vam kamate teku od dana kada ste dug trebali podmiriti, tako da i taj trošak u konačnici nije nezanemariv.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija