Jump to content

Ozljeda na radu, savjet molim vas!


gemin

Preporučene objave

Molim pomozite!

Naime, mama mi je imala ozljedu na radu, u pitanju je oko.

Na svu sreću nije završilo kako je moglo.

Nakon oporavka šivanja u oku itd, utvrđen je glaukom u oba oka, za koji spec.dr.medicine rada tvrdi da nije posljedica ozljede i isti ju je skinuo s bolovanja i poslao liječničkom povjerenstvu.

Po njemu je glaukom bio prisutan i prije, a spec.dr.oftalmolog kaže da se to još ne zna, jer je mama još u obradi, naručena je za nekakvu neurooftalmološku pretragu.

Spec.medicine rada se drži priče:-Kako na oba oka?-, a dr. oftalmolog da je u zdravom oku malo povišen očni tlak zbog naprezanja, jer je na ozlijeđenom oku imala povez 2 mjeseca.

Kao drugo, nalaze od psihijatra uopće nije upisivao nigdje, nego joj je rekao da što ona ima s istim, iako joj je dijagnoza: anksiozno-depresivni poremećaj i pretjerna reakcija na teški stres i na terapiji je.

Te nalaze smo također poslali u povjerenstvo.

 

Uglavnom,spec oftalmolog kaže da će vrijeme i nalazi pokazati hoće li biti kakvih posljedica, možda glaukom bude privremen, možda trajan kao posljedica, a da to što tvrdi spec.medicine rada za sada "ne stoji", citiram oftalmologa.

U povjerenstvu su nam rekli (kada smo nosili prigovor na bolovanje) da mama može otvoriti bolovanje kod svog dr ili ići raditi.

Ako ide raditi kakva je procedura dalje, što ako joj se opet nešto dogodi upravo zbog te ozljede na radu jer joj je vidno polje smanjeno, a ona radi na visećoj pokretnoj traci s oštrim alatom pri velikim brzinama i što ako se dokaže da je bolest posljedica ozljede na radu?

Što savjetujete??? Zahvaljujem i ispričavam se zbog dužine posta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija