Jump to content

Dnevna parkirna karta na zelenoj površini?!


Vodenjak1

Preporučene objave

Jučer sam parkirala u Hektorovićevoj ulici (preko puta lounge bara Peoples) gdje postoje označena parkirna mjesta (II zona). Imala sam zakazan sastanak, slobodnih parkirnih mjesta nije bilo te sam auto parkirala uz cestu parkirališta, no sa strane gdje nema označenih parkirnih mjesta, ali ni znaka zabrane parkiranja i zaustavljanja. Kako nisam bila na označenom parkirnom mjestu nisam ni platila parking. Po povratku sa sastanka nalazim dnevnu parkirnu kartu s nalogom za plaćanje. Ovlaštenu osobu za nadzor nad parkiranjem vozila (koja je i izdala navedenu kartu) u cijeloj Hektorovićevoj nisam mogla pronaći.

Na karti se navodi da je vozilo opaženo 19/01 u 19:14h. I to je netočno budući da je moj auto tamo bio parkiran 20/01 u vremenu od 12:30 – 13:30. Imam sliku parkiranog auta gdje se vidi da je parkiran preko rubnjaka, djelomično u, doslovno, blatu i da je prekrasan sunčan dan (dakle nikako 19:14h). Na info telefon ZG parkinga rekli su mi neka im pošaljem reklamaciju budući da nisam bila parkirana na označenom parkingu. E sada, što me brine? mogu li oni iz parkinga poslati tu moju reklamaciju komunalnim redarima od koji bi mogla dobiti kaznu za parkiranje na "zelenoj" površini? Imaju li te ovlasti i da li je moja reklamacija "dokaz" dovoljan za komunalne?

HVALA unaprijed!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

I ja imam sličan problem, odnosno prije dva dana dobila sam kaznu za parkiranje na zelenoj povrsini od 700 kn. to je jedna slijepa ulica na Sveticama koja uz rub asfalta ima malo blata,a preko puta je vrtić.Komunalni redar koji mi je napisao kaznu kaze da odsad se tamo vise ne smije parkirati jer ravnatelj vrtića se žalio.U ulici nema znaka zabrane parkiranja, a pouzdano znam da se tamo ljudi godinama parkiraju, pa i izmedu ostalog i roditelji koji dolaze po djecu u vrtić jer nema puno parkinga. S obzirom da sam student i da nemam nikakvih ranijih prekrsaja, dali mogu uloziti bilo kakvu zalbu i zatraziti smanjenje kazne,ili mogućnost otplate na rate ili u krajnjem slučaju rad za opće dobro.Zaista nisam u povoljnoj financijskoj situaciji da trazim roditelje da plate, a meni samoj treba vise vremena da sakupim toliki novac.

Hvala unaprijed za bilo kakav savjet!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija