Jump to content

Kazneni postupak u vezi prijetnje sms porukom


james_2062

Preporučene objave

Moj brat je iznerviran maltretiranjem žene od ženine šefice, poslao njenom bivšem a i ženinom bivšem šefu sms. U poruci je napisao da će "djelovati" ako je ne makne jer ju je on i doveo,te da je ugrožena njegova obitelj. Dotični bivši šef je to pokazao šefičinoj najboljoj kolegici,ova je to njoj prenijela, i šefica je podnijela tužbu na policiju i Drž. odvjetništvo za prijetnju.Brata je tužila za prijetnju ,a njegovu ženu da ga je nagovorila na to. Drž. odvjetništvo je to odbilo kao neosnovano jer je gl.svjedok koji je primio prijetnju,rekao da on to nije shvatio kao prijetnju,već kao poruku da nešto učini. Šefica je zatim podnijela privatnu tužbu, gdje taj isti svjedok tvrdio isto,tj. da on to nije shvatio kao prijetnju,ali i to da mu se moj brat drugi dan izvinio.

 

Zanima me, koliko druga osoba,tj. ova kojoj je on pokazao tu poruku može utjecati na sve to,jer su slizane kao prst i nokat?

 

Unaprijed hvala na odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija