Jump to content

labaratorij


ino

Preporučene objave

pozdrav.Prosli tjedan me je zaustavila policijska patrola i testirali su me na drogu.test je pokazao pozitivno na kokain koji tu vecer nisam sigurno konzumirao niti neznam odkud,zatim su me odveli na vađenje krvi i davanje urina u dom zdravlja.Zanima me dali oni na pregledu u labaratoriju mogu vidjeti kad je ta droga konzumirana i da tu večer nisam bio pod utjecajem jer kokain navodno ostaje 3 mjeseca u krvi???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kokain je "fina" droga koja se vrlo brzo čisti iz tijela. Toliko dugo ostaje samo u vlasima kose i noktima.

 

Marihuana ostaje dugo u krvi.

 

Zakon kaže da se ne smije upravljati ako u organizmu ima opojnih droga. Dakle uopće nije bitna količina kao kod alkohola nego sama činjenica ima li droga ili ne, pa makar i u najmanjim količinama.

 

Što se tiče moraliziranja, sa Poduzetnicom se potpuno slažem. Svi mi u vozimo svoje malene i voljene i ježimo sa od same pomisli o drogiranom vozaču nasuprot ili iza nas. Osobe koje imaju u organizmu droge, iako nisu pod samim utjecajam droga, rizikuju svoju egzistenciju u slučaju počinjenja prometnih nesreća, jer osiguravajuća društva redovno regresiraju isplaćene štete od takvih vozača. Očekujem da će vožnja u stanju omamljenosti ponovno postati kazneno djelo kao što je i bilo u SFRJ, ali tada će se morati definirati količina druge u tragovima i količina droge koja utječe na sposobnosti upravljanja vozilom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija