Jump to content

trebam debeli savjet


mobing

Preporučene objave

:-) molim Vas pomozite;u 09.2004. sam dobila poslovno uvjetovan otkaz, malo sam produživala otkazni rok s bolovanjem i trebali su mi dati radnu knjižicu 16.05.2005.,međutim oni su to lijepo zaboravili i istjerali me tek 14.09.2005. Dali mi otpremninu i ja sam ih onda lijepo tužila i sad se žele nagoditi samnom: kažu da će me vratiti na posao a ja njima da vratim otpremninu; moji odvjetnici mi govore da im netrebam vratiti otpremninu a da su me oni dužni vratiti......međutim ja imam vezu u upravi ali oni svejedno žele što bolje proći.

Što mislite da li da popustim zbog veze ili da ipak to rješim preko suda?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

svaka čast tvojoj vezi, to je danas relativno imati vezu, nekad to i škodi, ti imaš obvezu prema njoj kao ti u svom slučaju. tek sam počela čitati zup i zus i čini mi se ako su zaboravili od datuma nešto osam dana nakon toga sve pada u vodu, zato sad se i želi nagoditi, slušaj odvjetnike a veza ako je prava i prijateljska imat će sluha i nakon sudske odluke svako čuva sebe, teško je suditi i dijeliti ti savjete jer nismo u tvojoj poziciji. Mislim da si u prednosti ispred svojih dosadašnjih poslodavaca. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

za mlađe kolege uvijek treba imati razumijevanja, ne solit pamet ali reč neke situacije iz vlastitog iskustva svakako pa neka sam odluči i razluči. Na taj način možeš se razvijati u društvu tome te ne uče ni na faksu ni u školi takve stvari učiš kroz život, možda je dobro da se to dogodi na početku karijere prije sazriješ nekog pred kraj onda kloneš i razočaraš se a ne možeš mijenjat, samo hrabro, treba znati poštivati sebe da bi znao poštivati druge, a očito je da oni koji drugima čine nažao nisu zadovoljni sami sa sobom to im je veliki minus

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija