Jump to content

korak do posla


Pax82

Preporučene objave

Trebao bih malu pomoć, točnije savjet..

 

Naime, pozvan sam u 2. tj zadnji krug razgovora zajedno sa još dva- tri kandidata a za jedno radno mjesto , odvjetničkog vježbenika naravno.Zanima me koja su Vaša iskustva na drugom razgovoru,mogu li očekivati nova testiranja?! Iako znam da se razgovori razlikuju od ureda do ureda, svaka informacija iz Vašeg iskustva bi mi dobro došla!

 

p.s. na prvom razgovoru koji je trajao duže od sata, većinom sam prevodio tekstove i pričao na eng i njemačkom koji su jako bitni za rad u ovom uredu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

čim si pozvan vjerovatno si dobro preveo tekst, sad sve ovisi više manje o sreči jer na tim intervjuima su ti svi vjeruj mi ISTI! meni osobono idu na jetra uredi koji traže vježbenike sa 6 krugova i slična sranja jer vrlo često uzmu nekog ko im na kraju ispadne tupko(bar mi je tako par odvjetnika reklo da se zeznulo na taj način).neznam šta da ti kažem, budi prirodan, iako mislim da u takom uredu gdje su jezici puno zastupljeni ima puno više prevađanja i diligenca nego "pravog" prava i odlazaka na sud, tako da im treba netko ko šuti i radi tako da budi maksimalno ljubazan i ako ti je prava priroda da si rođeni vođa i sposoban, NE POKAZUJ TO! mnogi vole inferiorne vježbenike, pogotovo uredi tipa u koji ti ideš, SRETNO!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija