Jump to content

još jednom molim pomoć


megy101

Preporučene objave

molim vas da mi pomognete u mom strahu. naime u brakorazvodnoj parnici koja je u tijeku suprug od kojeg se razvodim trazi skrbnistvo nad nase troje malodobne djece koja trenutno žive sa mnom, napominjem da sam sa djecom iz zajedničke kuće iseleila. mislim da je bitno napomenuti da se ne vodim u nikakvim prekršajnim ni kaznenim evidencijama, dapače državna sam službenica vec 15 godina, a bivsi suprug je umirovljeni drzžavni sluzbenik obolio od ptsp-a. molim vas ko boga da mi pomognete umanjiti strah na način da mi kazete kolika je mogucnost da on dobije skrbnistvo nad djecom jer ako treba borit cu se do zadnje kapi krvi ali djecu ne dam. unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Oko skrbništva se ne morate boriti ni do prve kamoli zadnje kapi krvi, jer ga neće dobiti niti jedno od vas. Točnije, roditeljsku skrb ćete jednako zadržati oboje.

Jednostavno, ako uvjerite posrednika (CZSS), ali mnogo važnije- i sud, da je za djecu ipak bolji izbor da žive s vama, otac će i tada imati svoju bitnu ulogu u skrbi o njima.

Nego, ovo u Kaznenom klik-ovdje je dio iste priče ili?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija