Jump to content

OPG


anas

Preporučene objave

Poštovani,

nositelj sam OPG-a koji se bavi uzgojem voća. OPG je registriran prema mjestu boravišta što je jedna adresa, sam nasad se nalazi na drugoj adresi, a htjela bi se baviti preradom na trećoj adresi. Kako da na trećoj adresi prijavim predradu kad mi je OPG registriran u drugom gradu i da li kao takva mogu uopće i ostati OPG. S druge strane OPG je registriran na moje ime, a htjela bi ga promijeniti u nešto prikladnije ili mogu samo to drugo ime ubaciti ispred OPG...

Ta treća adresa je u vlasništvu mojih roditelja, da li mi mogu dati punomoć za obavljanje djelatnosti ili moram s njima u najam?

Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

http://www.poslovniforum.hr/poljoprivreda/zakon_upisnik.htm

evo tu ti je stranica ako je pažljivo pročitaš nači češ sve potrebne odgovore na svoja pitanja.ja sam bio u istim problemima ali na gospodarstvu u opatiji neznaju svoj posao pa sam se sam morao snalaziti po internet stranicama pa sam ovo izvukao te krenuo od ovih informacijama. :smijeh::smijeh::smijeh::kavica::kavica::palac::palac::-o:-o nadam se da sam pomogo ako ima pitanja rado ču pomoči jer sam upravo to prošao. :cuga::ideja::pljesce::jupii::zivili:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 6 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija