Jump to content

prijava poreza


markus69

Preporučene objave

tužim se s ministarstvom obrane oko neplaćenih dežurstava,straža,terena,te me zanima ako dobijem spor na sudu,tj.isplatu novaca s kamatama,da li moram prijaviti porez i gdje,kolega je prošle godine dobio preko suda oko 180 000kn,te je išao prijaviti porez na taj iznos,i rekli su da ne treba ništa platiti,jer su oporezivali bruto .hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako je utuženi iznos neto iznos plaća za rad i ostalih prava tada niste dužni podnijeti godišnju prijavu poreza na dohodak.

 

ako je utuženi iznos bruto iznos plaća za rad i ostalih prava tada podnosite dopunu (ispravak) prijava poreza na dohodak za svaku godinu zasebno za koje se odnosi utuženi iznos, a koje ste u međuvremenu podnijeli.

 

Obratite pažnju na rok podnošenja zahtjeva za ispravke poreznih prijava (stari OPZ na snazi do 31.12.2008. - rok kao relativni rok zastare čl. 63 stavak 1., novi OPZ - rok je godinu dana od dana podnošenja prijave čl. 66. stavak 3.)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija