Jump to content

Osoba ili ljudsko biće ?


Awerenes

Preporučene objave

Molim pravnika, raspoloženog za nešto drugačiji pogled na pravo, da mi, poslije odgledanog videa sa linka ispod, objasni pojmove i razliku između "common law"-običajnog prava i "civil law"-građanskoga i ostalih prava vezanih uz legalnu fikciju, tj. osobu.

Ako je moguće, molim i dodatno razjašnjenje hrvatskoga ustava i zakona, te kakvo značenje imaju sva građanska prava u odnosu na ona, jedina bitna i istinita, ljudska prava, uz koja se veže bezuvjetna sloboda, stečena samim našim rođenjem.

Da li su to, uistinu, građanska ljudska prava i slobode, ako nam ih, tek tako, netko daje i oduzima i da li je naša jedina greška što pristajemo na zastupanje legalne fikcije(osobe kojom smo postali kada nam je majka potpisala rodni list)i tako si sami, iako toga nesvjesni, oduzeli urođenu slobodu i pravo na život, bez dozvola ?

Unaprijed hvala !!!

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.tpuc.org%2Fcontent%2Fenglish-freemen-standing-court-council-tax&h=30ad5b64f591d1b99531ea97d23577be :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija