Jump to content

centralno grijanje


Taliban

Preporučene objave

zivim u splitu i grijem se preko centralnog grijanja cije vođenje vec dosta godina preuzela hvidra. od tad se kvaliteta usluge drasticno smanjila a cjene se stalno povecavaju. kad bi grijali naplacivali bi oko 500kn a kad ne onda 100kn mjesecno, radijatore bi ukljucili sat dva vremena i to je to.

 

sada su se stanari u mojoj zgradi odlucili na ugradnju kalorimetra, uređaja koji mjeri potrosenu toplinu i placas koliko potrosis, troskove tog uređaja i njegove ugradnje placam ja, 18 miseci po 150kn.

 

prije ugradnje tog uređaja mi je radilo svih 5 radijatora i racun bi iznosio oko 500kn a sad drzim ukljucen samo jedan i dode mi racun preko 400kn plus 150kn za kalorimetar.

 

nisam zadovoljan tom uslugom jer se za iste novce sad smrzavam i takvo poslovanje hvidre smatram cistim lopovlukom i prevarom. da napomenem nisam jedini koji se zalio na ovo, ima dosta ljudi koji isto nisu zadovoljni uslugom.

 

zanima me jel mogu trazit da prekinem s koristenjem i placenjem njihovih usluga s obzirom da nisam zadovoljan uslugom i cjenom i da mi se ventili zatvore i plombiraju te , troskove kalorimetra bi platio do kraja i grijao se na klimu sta je puno jeftinije. kakav je postupak ako je to moguce i kako bi prosao na sudu da se s njima naganjam ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija