Jump to content

kome da se obratim?


srednjivijek

Preporučene objave

na radnom mjestu pretrpjela sam napadaj panike, straha, srušila sam se, došla je hitna pomoć... a zašto? radilo se na projektu ponekad i po 14 sati dnevno. na posao sam išla s grčem u želucu, strahom, plačući, jer kao relativno novom zaposleniku, većinu odgovornosti svalili su na moja leđa. da ne spominjem odnos mentorice, koji je u najmanju ruku bio podcjenjivački, nekorektan, bezobrazan, gazila me... na što su je kolege i upozorile, nakon što sam "pukla"

završila sam na bolovanju, pretrpjela veliku traumu, bojala sam se izaći iz kuće, povukla se u sebe...sve u svemu bilo je prestrašno! pokušala sam se vratiti na posao, ali jednostavno nije išlo, i uz silan trud, nisam mogla. strah, dekoncentracija, bol u prsima, gušenje... odlučila sam potražiti pomoć psihijatra... dvije godina bila sam na terapiji. danas sam bolje, ali ne sasvim dobro. nisu mi priznali 100% bolovanje, htjeli su mi dati otkaz, ali u onom stanju nisam imala snage boriti se s njima, pa smo se sporazumno razišli. željela sam jedino ozdraviti. smatram da za to netko treba odgovarati, pogotovo jer nisam jedina kojoj je taj isti poslodavac nanio zdravstvene probleme. kome da se obratim, i da li uopće imam šanse postići išta?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

srednjivijek,

ti si pretrpjela težak stresni poremečaj. Dobro je da si se obratila psihijatru. takovi poremečaji mogu dovesti i do somatskih bolesti. Zato stalno posječuj psihijatra. Mlada si i život je pred tobom. nemoj dozvoliti da ti beskrupulozne individue uništavaju zdravlje. Govorim ti iz iskustva. No međutim ja sam star pa ko ga šljivi: Ti moraš očvrsnuti. Naučiti o svojim obvezama i pravima i dosljedno to primjenjivati. Hladno i bez emocija. To se vježba.

Obrati se Udruzi mobbing u Zagrebu,adresa ja mobbing.hr. Oni imaju pravnike. Savjetovanje je besplatno ukoliko si član. Vidjet ćeš što će te savjetovati. Bilo bi dobro da nađeš i ozbiljnog odvjetnika, jer sama nećeš moći prolaziti ponovne stresove i svakako se potrudi da im uzmeš lovu...jer je to jedino na kaj je ta #OOPS# osjetljiva ( isprika stoci).

Sretno.

:palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija