Jump to content

Naplata plinske instalacije nakon uvođenja trošarine na plin


299

Preporučene objave

Pozdrav

 

Dakle ispravite me ako griješim ali kada sam ugradio pline prije par godina rečeno mi je da mi je registracija skluplja cca 600 kuna jer država ne uzima trošarinu ili što god na plin pa zato to naplacuje jednom godišnje.

Kao što svi znamo pocela se vodit trošarina na plin pa sam se ponadao da onda više neće uzimati 600 kuna godišnje ali gle cuda na registraciji su svejedno uzeli 600 kn bez obzira što je država uvela trošarinu na plin.

 

Pitanje po kojoj osnovi naplaciuju sad i jedno i drugo??, necu pitat da li smije ocito da se u Hrvatskoj sve smije ali da li se mogu negdje tužit i tražit povrat tog novca???

 

Unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trosarina se pocela naplacivati, ali isto tako, brzo nakon pocetka primjene, vec u 1. mjesecu je donesena odluka kako se vraca na stari iznos od prosle godine. To je razlog pojeftinjenja cijene plina u 1. mjesecu, ali svega za par lipa, proplin je ostavio visu cijenu nego ono prije uvodjenja trosarine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija