Jump to content

Prav(n)a tema


all_or_nothing

Preporučene objave

ma je li to onaj isti mrljavac koji mi posljednjih mjeseci briše postove, zatvara nepravne teme i šalje PP sa linkovima na neke "smirujuće" bosanske sevdalinke? :-)

neka, hvala Bogu... i svemirac će doći na red. :-)

više od zadovoljstva što sam bio u pravu znači mi samo zadovoljstvo što sam bio u pravu jer iako sam znao i upozoravao što nam se sprema ionako sam završio u goroj situaciji od vaše...

ako sam već i blagoslovljen i proklet spoznajom što će tek biti umoljavam vas da budete oprezni u akcijama jer javnost više nije na našoj strani a homogenost nam je kompromitirana unutarnjim razdorima. dovedeni smo u situaciju da nam nitko ništa ne smije reći u lice ali će nam u leđa bez razmišljanja zabiti nož.

zaboravite paljenje sabora i linč političkih struktura koje su nas tako vješto obmanule. zaboravite i da će međimurska djeca sa poštivanjem zboriti o braniteljima i imati dovoljno informacija o vukovaru jer u čitankama će pisati ono što precjednik sa tadićem dogovori.

kako je nas bolilo uvo za drugi svjetski tako moramo biti svjesni da smo danas ostali sami. danas više ne pomaže niti okupljanje plegičara jer umornu i prebijenu javnost više ne može senzibilizirati niti umiruće dijete koje trgaju psi a kamoli branitelj. shvatite: podršku više nemamo.

 

jedinu moć koju danas imamo je braniteljski fond i lova koju tamo imamo zarobljenu. moramo shvatiti da je prioritet vraćanje upravljačkog mehanizma fonda u naše ruke i kanaliziranje sredstava iz njega u projekte od braniteljskog interesa. to je ono što možemo učiniti.

 

zatražimo da fond kupi poneki tiskovni medij i predstavi javnosti i našu stranu priče, da kupi minutažu na javnoj televiziji i dovede pred lice javnosti i naše boške buhe, zahtjevajmo da iz fonda platimo poneki jaki odvjetnički ured i pospremamo ove naše oligarhe u remetinec, pritisnimo naše suborce iz dorha i policije da dokaze ne skrivaju već ih objave u našim glasilima... ma...

 

jedan je moj suborac, legenda domovinskog rata, prije same oluje izjavio: ljudi, sad je gotovo. još samo neko vrijeme imat ćemo moć da odlučujemo i igramo se boga.

danas se više ne zvecka oružjem. danas se zvecka zlatnicima a narod nije ništa više nego ono što danas tuđmanu stavljaju u usta...

 

budite pametni a ne ovce kao ja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija