Jump to content

d.o.o.


ivia11

Preporučene objave

Molim savjet!!!Imam d.O.o koji je u blokadi,trenutno od porezne uprave.Dug se skoro podmirio,ali sad sjedaju dobavljači.Kakve su sad posljedice,dali imaju prava na neke druge korake,jer nemam najeru jos zatvoriti poduzeće s obzirom da imam poprilicnu zalihu robe i od tog bi se dio duga mogao pomiriti.Kad smanjim zalihu pokrenula bih stečajni postupak.Imaju li dobavljači pravo pokrenuti stečaj moje firme i kakve su mi mogučnosti!!!

Unaprijed hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerovnici se najprije namiruju novčanim potraživanjem putem žiro računa.Ukoliko na računu nema priljeva sredstava i ukoliko netko od vjerovnika pokrene stečaj nad Vašom firmom, dugovanja se namiruju iz prodane imovine tvrtke.Ukoliko tvrtka nema imovinu, vjerovnici ostaju praznih ruku.

 

Stoga, pokušajte prodati robu,kompenzirati ako je što moguće,zatvoriti svoja dugovanja i pokrenuti jednostavnu likvidaciju tvrtke umjesto dugotrajnog i mukotrpnog stečaja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvana na odgovoru.Moja trgovina jos uvijek radi.Racun je blokiran i potrazivanja se namiruju preko mog žira na koju se uplačuju iznosi plačeni kreditnim karticama,ako vjerovnik pokrene stečaj dali idalje mogu funkcionirati na takav način ili firmu moram zatvoriti???Firma nema nikakvu imovinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija