Jump to content

Evropsko izvješće i policijski zapisnik o očevidu


trapula

Preporučene objave

U sudaru nije bilo ozlijeđenih,, ALI nakon što sam dobio zapisnik o očevidu ,policajci su naveli da je vozač lakše ozlijeđen.Onaj dan u zapisniku nije policajac upisao da je vozač imao ozljede.Taj isti vozač potpisao je evropsko izvješće i naveo je da nema ozlijeđenih (niti lakše),,i to izvješće je on i potpisao.Mene interesira DALI se ispunjava evropsko izvješće ,čisto radi reda ili je ipak to neki vjerodostojni dokument. Što se mene tiće:::

Evropsko izvješće je jedini dokument (u mom slučaju) da je vjerodostojan i istinit...Kako dokazati da je policijski zapisnik naknadno mijenjan?????Zašto policija nedaje jednu kopiju izvješća odmah na licu mjesta (gdje se vidu potpisi sudionika),,a NE DA MI GA POŠALJU NAKNADNO DOMA LIJEPO NAPISAN NA MAŠINU????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno da se zapisnik o očevidu mijenja čim se dobiju podaci o ozljedama sudionika.

 

Postupak policije je zakonit, a vi ste svoju obvezu podnošenja izvješća izvršili.

 

Pojedini sudionici osjete bol naknadno ili se kasnije sjete da bi mogli ranije isplatiti stari kredit ako odglume trzajnu ozljedu vrata.

 

Europsko izvješće jest vjerodostojan dokaz u cijeloj europi, osim u nas, jer su naši osiguravatelji pokupili neke fore iz Bosne pa ga osporavaju, a s ciljem izbjegavanja odgovornosti za isplatu odštete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija