Pax82 objavljeno: 25. svibanj 2010. Dijeli objavljeno: 25. svibanj 2010. Hej ljudi, Je li netko ikada bio na testiranju za odv. vježbenika u odvjetničkom uredu? Zanima me kako ta testiranja izgledaju ? Ured se bavi više manje svim granama prava, pa ne znam što mogu očekivati?! Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Laurita odgovoreno: 1. lipanj 2010. Dijeli odgovoreno: 1. lipanj 2010. Ej, Ja sam bila na testiranju za posao odvj.vježbenika. Taj odvjetnik je angažirao firmu koja se bavi testiranjima. Nas je bilo oko 50ak, i pisali smo psiho testove, različite, slične onima koji se pišu prilikom polaganja vozačkog ispita, testove brzine i sl. U svakom slučaju nije bilo pravnih pitanja. Nakon pisanog testa nas 10ak koji smo najbolje napisali,pozvani smo na razgovor, koji je održao psiholog iz te firme za testiranja, zajedno sa odvjetnikom. Prije dolaska razgovor morali smo napisati tužbu( kod kuće), a činjenice za pisanje tužbe su nam poslali mail-om. te smo tužbu predali prilikom dolaska na razgovor. Ja se za testiranje nisam uopće pripremala, a nisam ni trebala jer pravnih stvari na pisanom testu nije ni bilo. Eto toliko.. Nadam se da sam pomogla..Sretno... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.