Jump to content

helpppp


eve5

Preporučene objave

POštovani ima li netko iskustva s ovim.

 

Moj sin je na nekim njemačkim web stranicama za tvorničku outlet prodaju popisao neki ugovor (ne znam ni ja za šta, valjda za mogučnost takve kupovine) klikom na YES, i pri tome ostavo moju e mail adresu i ime i prezime ali je napisao pogrešnu adresu i to u Austriji neku. Ja sam to primjetila kada mi je na mail došla obavijest da moram platiti nekih 100 eu, odgovorila sam da je pristupnicu poslao maloljetni sin i da to storniraju. Poslije mjesec dana dobivam na mail upozorenje pred tužbu firma i čak internet odvjetnik kao. u kojem kažu da storno nije moguće jer je propušten rok od 15 dana i da sam sada dužna 140 Eu inaće će me tužiti. Ponovo sam odgovorila da imaju krivu adresu i da sam to stornirala te da mi iznuđuju novce .

 

Molim Vas zna li netko je li moguće da će me tužiti za ovo a kamate samo rastu, a i preko te e mail adrese mene lako naći jer je zvanična . KOliko je meni poznato kod nas u Hr takva mogučnost ne postoji ali ovo su ipak NJemaci.

 

Hvala unaprijed na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija