Jump to content

pomoć


4NINA4

Preporučene objave

POZDRAV!

MOLIM MALU POMOĆ KOD DUGOTRAJNE IMOVINE.

PROBLEM JE OVAKAV: OBRTNIK IMA STARI STROJ KOJI SE IZAMORTIZIRAO, I BACIO GA JE NA OTPAD, ALI NEMA PRIPADAJUĆE DOKUMENTACIJE ZA TO.TAJ ISTI STROJ JE ZBOG TOGA JOŠ NA POPISU DI. MOJE PITANJE JE KAKO JA NJEGA MOGU SKINUTI SA POPISA DI? ZAPISNIKOM ILI?

 

UNAPRIJED HVALA.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neka obrtnik koji je bacio stroj a da nije pitao knjigovođu sad sačini izjavu o tom svom poduhvatu i neka čeka milost poreznika. To se tako ne radi, nebitno je što je oprema amortizirana, dok ima uporabnu vrijednost vodi se na popisu DI, a ako više nema uporabne vrijednosti, pozove se pismeno porezna uprava da to vidi i da odobri bacanje na otpad. Ako poreznici ne izlaze na teren, vjerojatno će dati pisano čitovanje o odobrenju za uništenje i stvar je riješena. Znam da bez izlaska na teren priznaju samo bacanje elektroničke opreme, ali na osnovu onih potvrda o prihvatu takve opreme koje izdaju ovlašteni sakupljači tog otpada.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija