Jump to content

odnos radničkog i upravnog vijeća - moli se pravni savjet


suzidon

Preporučene objave

Molimo za pravni savjet. Radi se o odluci Upravnog vijeća bolnice po kojoj Upravno vijeće bolnice traži da im se dostave slijedeći materijali za potrebe rada Upravnog vijeća i to: zapisnici o radu radničkog vijeća, sporazum između poslodavaca i radničkog vijeća, poslovnik o radu radničkog vijeća i cjelokupna dokumentacija u svezi redovitih izbora za radničko vijeće.

 

Molimo da nam odgovorite da li upravno vijeće bolnice ima zakonsko pravo tražiti naznačene dokumente odnosno da li smo im dužni iste dostaviti za potrebe rada Upravnog vijeća kako su u odluci naznačili.

 

Napominjemo da je ovu odluku Upravno vijeće donijelo zbog ne tako dobrih odnosa između tri člana Upravnog vijeća, predstavnika Županije, i predstavnika radnika tj.radničkog vijeća u Upravno vijeće bolnice, pa smo mišljenja da isti imaju namjeru osporiti odnosno poništiti redovite izbore za radničko vijeće koji su provedeni u mjesecu ožujku ove godine.

 

Ujedno ističemo da nikakvih pismenih prijava o nepravilnostima izbornog postupka, ni od koga , izborni odbor i radničko vijeće nije zaprimilo.

 

Molimo na što hitnijem odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija