Jump to content

Prolazak kroz crveno u koloni kroz gužvu


crveno

Preporučene objave

..probijajuči se kroz gužvu i u žurbi navodno sam prošla zadnja kroz crveno,zaustavili su me policajci, uzeli podatke i rekli da će mi doći kazna doma, zanima me što mogu očekivati od toga svega, namjeravam se žalit jer smatram da samim postupkom ako je uopče i bio nisam kriva i nisam nikom nanjela štetu..u 10 godina vozačke ni jedan prekršaj a vozim konstantno i auto mi je neophodan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mojoj supruzi su izmislili da je prošla kroz crveno (imala je svjedoka,srećom).Žalila se i dobila 100 kuna kazne,bez bodova,bez oduzimanja vozačke...a htjeli su joj uzeti na 3 mjeseca.Imali su akciju "crveno" pa im je bespomoćna ženica dobro naišla :palacdolje: ...umjesto da kažnjavaju one koji ugrožavaju tuđe živote.

Sretno,trebat će vam

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Molim pomoć..dakle ja sam ona od gore.. iako sam mislila da me samo zastrašuju.. uplatnice su došle jučer.. 2000 kn, i 3 mjeseca vozačke...mislim se zalit jer mi je 2000 svakako previše al najviše me bode ova 3 mjeseca..od kad to teće ?? sad me je strah sa autom ikud izaći.. o autu mi ovisi i posao i djeca ..molim Boga da je od 15.6 pa će brzo kraj al ak je od jučer upmpasmater..što mogu poduzeti? unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebam pomoć!

 

ja sam prošla kroz žuto/crveno svijetlo, bila je procjena situacije takva, nisam se više mogla zaustavit. na moju (NE)sreću, presretači su bili u susjednoj ulici, te su odmah krenuli za mnom. na sudu sam priznala prolazak kroz crveno (alternativa je bila suočavanje sa presretačima, ali je sve bilo dosta jasno- moja riječ protiv njihove, a sud će sigurno više njima vjerovat),i sutkinja mi je odmah rekla da će mi odbaciti taj dio kazne o oduzimanju dozvole, ali i da će mi smanjiti kaznu od 2000kn (studentica, prvi prekršaj, loše materijalno stanje i sl.), te da ću se moći žaliti na visinu kazne. kazna od 1000kn, koju još smatram velikom je sada stigla. Imate savjet što da napišem u žalbi? svaki prijedlog je dobrodošao! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Platite to.

 

Ako nemate, sami sebi odredite iznos rate i platite unutar godine dana.

 

Čuvati sve uplatnice kod sebe, ako ikad stigne dovedbeni nalog da imate uplatnice za obranu.

 

Sutkinja je smanjila i više nego pošteno. Ta kazna se može samo povećati i izreći zabrana.

 

Sad je kasno, ali greška je bila što ste priznali prekršaj jer policajci nisu bili na poziciji na kojoj bi se sa sigurnošću mogla vidjeti prometna situacija gdje ste se vi približavali raskrižju i prošli kroz crveno prometno svjetlo jer je to mogao vidjeti samo onaj tko je bio iza vas ili stajao na samom raskrižju kod zaustavne crte za vozila iz vašeg smjera.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru.

Mislite li da mi nema smisla u žalbi tražiti smanjenje? Npr. poslati uz žalbu uvjerenje s porezne uprave o primanjima?

 

Te uplatnice- oni ih pošalju, pa ja sama određujem iznos, ili oni odrede da će to npr. biti 4 uplatnice tijekom te godine dana?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija