Jump to content

do kada?!


jszabo

Preporučene objave

PRIJE VIŠE OD GODINU DANA MOJIH TROJE NEĆAKA NAPUSTILI SU I MAJKA I OTAC,OSTAVILI IH BAKI NA BRIGU-KOJA DO DANA DANAŠNJEG NIJE DOBILA NIKAKVO ZELENO SVJETLO OD CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB,NI PO PITANJU UDOMITELJSTVA,NI SKRBNIKA.ČAK JE MORALA POHAĐATI EDUKACIJU DA BI MOGLA DOBITI STATUS UDOMITELJA DJECE KOJA SU IONAKO KOD NJE CIJELI SVOJ ŽIVOT,O KOJIMA UREDNO VODI BRIGU O SVEMU-NO,NA KRAJU-BEZ IKAKVOG OBJAŠNJENJA-DOBILA JE RJEŠENJE DA SE ODBIJA NJENA MOLBA ZA UDOMITELJA.NAKON SVEGA I SVIH OVIH DANA,MJESECI I VREMENA KOJE JE PROVELA PRED VRATIMA CENTRA ZA SOC.SKRB U DUBRAVI-ZANIMA ME SAMO-DOKLE ČOVJEK MORA ČEKATI DA BI OSTVARIO NEKO PRAVO,NA ONO ŠTO JE IONAKO OČITO-JER JEDINO JE ONA TA KOJA UISTINU BRINE O DJECI.ZBOG ČEGA SE TO RAZVLAČI I NE PRIZNA?KOME SE TREBA OBRATITI AKO CENTAR KOČI I NE PODUZIMA NIŠTA??DJECA NEMAJU NIKAKVU POMOĆ NI SA JEDNE STRANE,BAKA NE PRIMA ZA NJIH NIKAKVU NAKNADU I NEMA FINANCIJSKIH MOGUČNOSTI BEZ POMOĆI IH PODIZATI NA NOGE.DJECA SU 5,7 I 8 RAZRED SAD ZAVRŠILA.ŽELIM ZNATI KOME SE OBRATITI ZA POŽURNICU CIJELOG SLUČAJA,A ISTO TAKO-POSTOJI LI KOJI ODVJETNIK KOJI RADI PREKO CENTRA-JER BUDE LI POTREBNO-PODIČI ĆE SE TUŽBA.OVO VIŠE NE MOŽE IĆI OVAKO.JASNA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u ime djece radi zastupanja istih imate pravo tražiti da im se dodjeli odvjetnik po službenoj dužnosti(besplatna pravna pomoć), pri tom morate se obratiti uredu državne uprave županije u kojoj su djeca prijavljeni.a što se tiče toga da se djeca povjere vama na život i brigu obratite se sudu prijedlogom ,požurnicu po pitanju bržeg rješavanja situacije napišite ravnatelju Czss mjesta gdje su djeca prijavljena te tražite očitovanje istog u zak. roku(15 dana)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U ostvarivanju prava djece možete se obratiti i na adresu Hrvatska odvjetnička komora Koturaška 53/II, Zagreb, sa zamolbom radi ostvarivanja besplatne pravne pomoći u postupcima pred sudom, CZSS... Napišite im zamolbu, napišite ukratko koji postupak je u tijeku i napišite svoje podatke da Vam mogu dostaviti dopis sa podacima o odvjetniku koji će zastupati djecu pred nadležnim institucijama. Moram napomenuti da su ažurni jer su i mojoj prijateljici i meni dodijelili u roku dva tjedna odvjetnika. A za CZSS Dubrava nemam riječi hvale, čak je na jednom ročištu pred sudom sutkinja prokomentirala njihovog djelatnika u nimalo lijepom svijetlu, jer se naravno nitko iz Centra nije udostojio javiti ili ne daj Bože pojaviti na sudu. Obružajte se strpljenjem i sretno jer je sve presporo u našoj lijepoj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija