Jump to content

tjelesni nasrtaj na maloljetnika


cliki

Preporučene objave

Poštovani,

molim Vas za savjet. Mama sam maloljetnika koji je stojeći na ulici napadnut fizički i verbalno od strane 52 godišnje muške osobe.

Dijete je s prijateljicama stajalo na cesti kad su pored njega protrčali neka djeca i muškarac za njima. Dok je gledao što se događa prišla mu je supruga dotičnog muškarca i htjela ga je slikati.

Sin mi se usprotivio riječima "zašto me vi slikate ,što sam Vam ja napravio ne želim da me slikate". Utom se muškarac pojavio pored mog sina i opalio mu šamare. Nakon tog su ga i izvrjeđali pred prijateljicama da je divljak i da se nezna kontrolirati. Dijete mi ima 15 godina.

Policija je bila na očevidu, dijete je bilo na pregledu u hitnoj, ja sam sutradan išla dati izjavu u policiji.

Policiju na očevid je pozvao dotični muškarac prije nego je išamarao moje djete radi ometanja privatnog posjeda. Moje dijete nije bilo na tom posjedu nego na obližnjem raskrižju sa svojim prijateljicama a djeca koja su bježala su valjda bila na tom posjedu.

Zanima me da li će policija bilo što poduzeti kako bi nasilnik bio kažnjen odnosno hoće li biti tužen od strane državnog odvjetništva.

 

Zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija