Jump to content

zbrisan mi je post radi g. Kosor


cigo1

Preporučene objave

cigo1 je napisao:

Moderatori poz,

molim lepo da mi se objasni zakaj mi je zbrisan post na ovom forumu temi "izvanredni otkaz" a koji sam uputio nicolsu vazano za njegovo uplitanje g. Kosor u problematiku radnog prava? :-D s obzirom da nikog nisam uvrijedio.

 

Gospodo modertori,

ako nikako drugačije onda barem sa osnove pristojnosti prema trudu koji sam uložio "radeći" na portalu, bio bi red da se neko udostoji odgovoriti: ZAKAJ mi je izbrisan pomenuti post.

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

cigo, nije ti izbrisan post, a što se s njim dogodilo mi zaista ne znamo...

 

Prvo, pojedinačne postove brišemo samo onda kad krše pravila foruma, a i onda ako možemo brišemo samo one dijelove koji ih krše. Uz to, ostavimo naznaku da je pojedinu poruku editirao moderator.

 

Drugo, pitao sam sve moderatore da li je tko intervenirao u tvoju poruku, i nitko nije.

 

Treće, ako, kao što tvrdiš, nije u njoj bilo ničega što bi kršilo pravila foruma, sigurno nitko od nas u nju ne bi intervenirao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Štovani šefe Zex (i ostali šefovi i -ice),

daklem nema velkog beda...ali je mene interesiralo kaj se događa. U temi "izvanredni otkaz?" u kojoj su polemiku vodili Flokać i nicols ko pitatelj, u jednom je trenutku (postu) na kraju istog nicols upitao Flokija : "Želiš li osporiti gospođu Kosor?" (radilo se o novo zakonu o radu i GO pa je on koristio link u kojem je Vlada odnsno drugarica Kosor nekaj komentirala u tom smislu). Na to sam ja potkuril sa svojim postom u smislu, da je do sad lepo plival u toj polemici no da sad kad je Jacu umešal da bi se mogel ftopiti i da mu to ni trebalo". To sam napisal a onda je post nestal netragom.

Ja nemam razlog da vam ne verujem,jer je do sad sve bilo oke i onak kak si Zex rekel, al da mi morti nemamo kakve špijune, kakve hakere ili kakvi KGB-j...mamicu im? Nemamo ha.

Pa eto ništ strašno...a možda sam i ja nekaj krivo stisnul...ćesto krivo stisnem..mislim na tipkovnici...ostala stiskanja više ne radim...dost mi je bilo :smijeh:

Pa fala na odgovoru i lepi pozdrav modernoj ekipi...štel sam reći moderatorskoj ekipi...a ima i modernih sa modernim cviksama i flizurom afro. :-P:palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija