Onurb objavljeno: 6. listopad 2010. objavljeno: 6. listopad 2010. Molim za savjet, 1995 god. otkupio sam društveni stan u kojem sam do tada bio nosilac stanarskog prava.Stan sam kupio od Filozofskog fakulteta koji u ugovoru navodi da se na osnovu Ugovora o kupnji stana mogu upisati u zemljišne kjige.Nedavno sam podnio zahtjev za upis u zemljišne knjige ali sam odbijen.Razlog je što je u zemljišne kjige upisana Industrogradnja,od koje je Filozofski fakultet kupio stan i što se kvadratura stana u zemljišnim knjigama i ugovoru ne podudara,razlika je u tri kvadrata.Rok žalbe je dva tjedna. Hvala Citiraj
Onurb odgovoreno: 7. listopad 2010. Autor odgovoreno: 7. listopad 2010. bovu je napisao: hvala na informaciji. ? Ne razumijem komentar. Citiraj
Mistral odgovoreno: 7. listopad 2010. odgovoreno: 7. listopad 2010. Možda je stan upisan u KPU, napamet se ne može ništa pametno odgovoriti; Vjerojatno vam se ne isplati žaliti jer je potrebn izmijeniti dokumentaciju koju imate i priložiti dodatnu. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.