Jump to content

izdvojena poslovna jedinica (d.o.o)


mici444

Preporučene objave

Koje korake treba poduzeti za prijavu izdvojene poslovne jedinice D.O.o-a i gdje ako je firma registrirana u Zagrebu a izdvojena jedinica je u Splitu (podstrana ,Hotel lav,posjedujemo ugovor o najmu itd...).

p.s.nakon obilaska ,porezne uprave ,trgovačkog suda,općine,još nitko mi nije dao konkretan odgovor,štoviše svaka od navedenih institucija me poslala u drugu ,a an kraju su mi čak rekli da se to treba rješiti u zagrebu....

Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Djelatnost podružnice u okviru predmeta poslovanja trgovačkog društva utvrđuje se izjavom o osnivanju ili društvenim ugovorom,odnosno statutom društva ili odlukom donesenom na temelju njih i upisuje se u sudski registar.

 

Pojednostavljeno: otiđite kod javnog bilježnika, koji će Vam sastaviti dopunu/izmjenu izjave o osnivanju (ukoliko ste jedan osnivač) ili promjenu društvenog ugovora (više osnivača d.O.o.-a). Prijavljujete naziv podružnice i djelatnosti podružnice.

Budući da je kod Vas podružnica na adresi različitoj od adrese središnjice, nastalu promjenu morate upisati u sudski registar i središnjice i podružnice tj.Trgovački sud u Zagrebu i Trgovački sud u Splitu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija