Jump to content

Teška krađa - pogreška


Flaman

Preporučene objave

Pozdrav,

 

moj maloljetni brat (15 godina) danas je dobio POZIV, koji je dostavljen putem policijskog službenik, na saslušanje u P.P. zbog slučaja "Teške krađe".

 

Znamo da je u pitanju pogreška jer u istome mjestu, u kojem živimo, postoji njegov vršnjak istog imena i prezimena, koji je sklon takvom ponašanju. Zanimljivo je da se u pozivu navode točni podaci datuma rođenja i imena oca mog brata. Ostale pojedinosti će (nadam se) biti poznate u ponedeljak.

 

Naravno da ćemo se odazvati pozivu, ali nas zanima koja su naša prava kao uzorne obitelji, koja nikada nije imala niti jednu sličnu prijavu, u namirenju duševne boli (na bilo koji način) koja je nanesena mom bratu - koji je još osoba u razvoju.

 

Spremni smo pozvati i televiziju, jer nije korektno na temelju samo imena i prezimena uznemiravati građane, a pogotovo djecu. Jer prema viđenome svako se može pozvati na tuđe ime i prezime, a policija će teretiti nasumično odabranog "krivca".

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija