Jump to content

ptsp kriv za bankrot države..............


planina

Preporučene objave

moram se oglasiti jer čitam postove i vidim zle krvi..kao prvo ima tu velikih branitelja koji misle da samo oni imaju pravo na hrvi i da su samo oni junaci a svi ostali proleteri..a to se odnosi na neke branitelje koji imaju ranjavanje i vrlo su glasni..pa da to skratim..draga gospodo ja sam hrvi ptsp..da mi je sve u glavi složeno i nije..17 godina odore..nemoreš biti normalan..a sada dragi moji recite vi meni kada ste ranjeni i kada ste napustili bojište ranjeni tko je bio pored vas,tko je držao pušku isto kao vi,samo nije bio ranjen..tko vas je zamjenio na položaju i isto tako ugrozio život..ali nije ranjen..zar on nije ništa pridonio obrani države..pa razmislite..gledajte bio sam u ratu kada su ljudi bacali oružje i bježali od straha,kada se išlo preko mrtvih,kada se zapovijed koja je glasila sigurnu smrt nije odbijala..kada život neznači baš ništa..ali to nije ništa..jer nisam ranjen..gospodo draga uz dužno poštovanje silnim ranjenicima u ruku,nogu,guzicu,samo propucavanje ..skidam kapu najtežim skupinama invalida..i mislim da se ovdje nitko nemože mjeriti sa ljudima koji su dali ono najsvetije svoj život..to sve je netko zaboravio..zaboravio je kada proziva reči da je ova država lošom privatizacijom(lopovskom)kada su firme prodavane za jednu kunu tu svu silu radnika riješavala na taj način da ih je slala u mirovine i tako to 10 godina prije famoznoga ptsp-a..300000 radnika je završilo u prijevremenim mirovinama..a vi sada kopate oči svojim suborcima koji imaju ptsp koji vas je zamjenio na položaju i nastavio di ste vi počeli...mrzim kada moram ovako pisati...ali za gospodarsku tragediju lijepe naše nisu krivi ptsp-vci...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

napeto napeto gledaj to ovako i ja sam ranjen srećom ništa strašno a i imam ptsp-i skojim se jedva nosim ali ne znam odakle ti ideja da je ptsp kriv za bankrot države , za loše stanje u državi je kriva loša privatizacija i pljačka države.Znam da si ljut ali to ničemu ne vodi jedino što se može desiti da se svađamo međusobno a to drugi i žele.Gledaj to ovako svi smo bili u ratu i stavili na kocku najdragocjenije a to je život tko je bolji ratnik i bolje zaslužio ti ili ja to je samo natezanje svi smo stavili život na kocku a neki su ga i izgubili neka im je laka zemlja to treba poštivati i ne zaboraviti.Nekima je sada teže nekima lakše ali to mi ne možemo prosuđivati svako zna kako mu je i što sam već rekao u jednom postu najbitnije je zdravlje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

negovorim ja da je ptsp kriv zas bankrot države..nego tako ispada kada čitam pojedine postove i kada se napadaju oboljeli od ptsp-a..gledajte u svakom žitu ima kukolja...ali kuda to vodi.na kraju če biti podjele lakše ranjen,teže ranjen ili šta ja več znam..tko je šta više dao..umjesto da smo odmah udavili hdz kada je ušao u koaliciju sa srbima oni su osnovali ministarstvo branitelja i malo kupovali vrijeme..ebiga..sada smo tu gdje jesmo..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne, nije ptsp kriv za stanje u državi ali je zbog onih koji su ga "kupili" kriv za stvorenu nepovoljnu klimu prema braniteljima i Domovinskom ratu - u mom malog slavonskom gradiću, garantirano, na jednog umirovljenog branitelja invalida po osnovi ranjavanja dolazi PET ptspiovaca -jer nitko mi ne može objasniti teške traume u uredima, izdvojenim skladištima i zapovjedništvima itd - ja ne umanjujem njihov doprinos u Domovinskom ratu, ali zbog njih je meni i ostalima umanjena mirovina za 10%, ne zbog stvarne potrebe države za novcima nego za podilaženje građanima RH

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ecwashere je napisao:

ali zbog njih je meni i ostalima umanjena mirovina za 10%, ne zbog stvarne potrebe države za novcima nego za podilaženje građanima RH

 

Ljudi, jel' vi stvarno ne razumijete da love nema? NEMA!

 

Ta informacija baš nikako da dođe do moždanih vijuga?

 

Otkad imamo novu premijerku, vanjski dug uvećan je za PET MILIJARDI EURA.

 

Znači - 37 milijardi kuna u proračunu od 120 milijardi nismo zaradili nego posudili!

 

Kada dođe MMF 8 milijardi kn u proračunu koji su za hrvi bit će srezano na 2,5 milijardi kn.

Pa će biti ili mirovine 70 % dolje, ili razotkrivanje 70 % lažnih hrvi.

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

grozni je napisao:

Planina je koliko kužim samo odgovorio pretorijanu na zaključanu temu T 238b gdje se on obrušio na branitelje oboljele od PTSP-a.

 

Pitam se kome koriste podjele između nas samih.

Tema prožvakana stotinu puta i opet ...

Pozdrav.

 

Govoriš paušalno.

Gdje sam se ja to "Obrušio" na oboljele od PTSP-a??

Ja sam se samo kako ti kažeš "Obrušio" na one koji su dobili PTSP za 10-30 dana ratovanja, i sad se sjetili nakon 15 godina da bi mogli zatražiti status HRVI.

Moje je pravo da imam svoje mišljenje o tome. I žao mi je ako se to moje mišljenje nekima ne sviđa.

Ali ponavljam, to je moje demokratsko pravo da o tome, kao i o svemu ostalom imam svoje mišljenje, i da ga slobodno mogu izraziti. Pa nismo više u totalitarizmu, kad smo morali imati svi isto mišljenje po direktivi Partije. I to pravo mi nemože niko oduzeti, pa čak ni moderator ovog foruma. Pogotovo zato jer ne vrijeđam nikoga direktno i ne koristim psovke i uvrede. :palac:

Druga je stvar što se nekima nije svidjelo ono što sam napisao. :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Felixx je napisao:

 

Kada dođe MMF 8 milijardi kn u proračunu koji su za hrvi bit će srezano na 2,5 milijardi kn. Pa će biti ili mirovine 70 % dolje, ili razotkrivanje 70 % lažnih hrvi.

 

Pa ne bih rekao da će biti baš takav scenarij, ali uglavnom branitelji se nemaju čemu dobrom nadati (pogotovo oni branitelji koji su u mirovini i imaju dugoročne kredite).

 

Možda možemo i bez MMF-a ali to je već područje u koje neću da se petljam jer neki misle da nam MMF treba, a neki su protiv.

 

 

 

Mirna je napisala:

 

ovako usput pitanje....Umanjena mirovina za 10 %, je za stalno ili, na neki vremenski period?

 

Vlada smanjila mirovine - vijest od 13.05.2010.

 

I budite sretni da tako i ostane ;-) .

Možete se nadati nakon što preživimo ovu krizu (netko hoće-netko neće), porastu mirovine sukladno povećanju aktualne vrijednosti mirovine, a povećanje je prije bilo dva puta godišnje.

Međutim, s obzirom na situaciju u državi, mislim da se to neće ubrzo dogoditi i da će se kriza prilično otegnuti.

 

Jedino čemu se možda i možemo nadati je to da braniteljske mirovine neće dirati jer su ih srezali u zadnjoj antirecesijskoj mjeri (i čini mi se da je to jedina antirecesijska mjera koja je provedena, a na našu žalost koju je onaj truploid koji bi nas trebao štiti, bez ikakvog otpora u Saboru podržao, jer nije htio da se suprotstavi svojoj učiteljici da ne bi dobio "packe").

 

 

Uglavnom, moje je mišljenje, da ukoliko se udari po egzistenciji branitelja invalida doći će do velikih nereda i "belaja" u lijepoj našoj, jer branitelji su dali život ovoj državi, sposobni su i da joj život oduzmu.U suprotnom država, bi donošenjem novih po nas diskriminirajućih zakona pa, lopovi i tajkuni da oduzmu krvavo stečena prava ne samo braniteljima (oni stvarno teško bolesni, bolesni će odmah gledati u konopac i najbliže drvo) nego ugzoziti egzistenciju i njihovim obiteljima koje žive od invalidske mirovine te se trebamo složno držati, a ne međusobno svađati (tko je gdje bio, koliko je bio u ratu, kolika mu je invalidnost, mirovina.....) jer ako se sami počnemo svađati između sebe onda je gotovo.

 

____________________________________

Tko preživi ovu godinu, iduće je najebo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija