sznskoric objavljeno: 14. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2010. Poštovani! Cijenila bih ako bi mi netko čim prije odgovorio na ovo pitanje. Nisam pravnik i ne snalazim se baš u tim vodama, a u mogućnosti sam dignuti gotovinski kredit koji u svom nazivu sadrži i stavku da je bez ovršne klauzule. Što to znači? Unaprijed zahvaljujem onom tko mi pojasni taj pojam. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
super odgovoreno: 2. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2011. Ovršna klauzulaTo je stavka ugovora koja omogućuje zajmodavcu pokretanje ovršnog postupka na temelju ugovora. Zajmodavac će takvu mogućnost iskoristiti u slučaju ako zajmoprimac ne poštuje odredbe ugovora i kada su iskorišteni ostali mehanizmi naplate. s gogla. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.