Jump to content

Ratnik bio i ostao ali ipak trazim pomoc istih.


ivozec

Preporučene objave

Na upravnom postupku nalazi mi se predmet vise od dvije godine za priznavanje statusa HRVI-a , ali oni ocito tamo spavaju i nemarno postupaju prema ljudima kao sto sam ja. Uzevsi u obzir sam tijek od podnosenja za komisijski postupak prvog stepena -odbijanja drugog stepena - zalbe -odbijanja zalbe i tuzbe upravnom sudu. Prelazi period veci od tri ipol godine samo na sudu negdje u ladici je duze o dvije g. . Pozurnica poslana 26.02.2010. do sada se nitko nije udostojio pomaknuti malim prstom da izvjesti o mstanju predmeta a kada ih se zove na telefon nedostupni su.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jasno je meni da se ceka u nedogled ali dali su oni svjesni daje to pravni suicid nad nama braniteljima , dok su tatinim mazama iz inozemstva davali status i postotak u zamjenu za plave kovetre.. Legalan sam prvobranitelj od 90g -94g. bivsi djelatnik MUP-a i 204 Brigade. Pitam se dali su svjesni dace morati snositi materijalnu u financijsku amnezu za period nerjesavanja i ispravak istog. Podnesak ranjavanja i povreda su podneseni jos 92g u MUP-u i HZZU. a svaki papiric posjedujem od poziva za pristupanje u aktivaciju. U HZMO-u postotak potvrdjen vise puta za ostecenje organizma - vojno 60% a civilno 40% + cin Porucnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da bas i nisu svjesni ,jer nebi isli na stetu drustvu i drzavi , prije bih rekao dasu se ufurali u cinjenicno stanje "" branitelji se polako ubijaju "" pa ako ode i ovaj nikome nista - zapali mu svijecu i tko ga j... , e ovaj puta su se zeznuli . Jest da ja nemam sada nista ali borit cu se do zadnjeg daha pa ce barem moja djeca uzivati..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svi mi znamo da sud mora da radi po propisima ali ja nisam siguran daje i sa braniteljima tako. Jer sa pravne strane gledano isti ne provjerava branitelje kao ni urede drzavne uprave kao ni komisijska povjerenstva .Sto je prikazano kao veliki propust u sudstvu kao pravne karike koja donosi kljucnu rjec i odluku isto tako je vidno da radu po direktivi sa viseg ranga. Jer u suprotnom niti jedan branitelj borbenog sektora nebi morao trpiti matletiranje pravnog sistema i nemar , jer je vidno po dokumentaciji i djelima otakvih ljudi -gdje i sta su radili. ---Toliko o svetloj kariki nasg pravosudja-----.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija