jadran1 objavljeno: 4. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 4. prosinac 2010. Zbog nemogućnosti plaćanja stambenog kredita hypo banka mi uzma cijelu plaću a velik dio plaće uzima i suduzniku(supruzi) i zbog toga osobno nemam nikakvih primanja.Zanima me smije li banka to napraviti i koje su mi pravne mogućnosti.Kontakt 091 1257 539 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
severus odgovoreno: 5. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2010. Ne. Supruga je jamac platac? Postoji zakonsko ograničenje kod zapljene i ovrhe novčanih primanja, koja bi se trebala poštovati i u slučajevima administrativne zabrane /pljenidbe po zadužnici odnosno drugim sredstvima osiguranja. Postoji i relativno nova sudska praksa vezano uz slično. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jadran1 odgovoreno: 6. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2010. Molim objasnite i uputite me. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.