Jump to content

Direktor potpisao 2008. godine isplatu dara za djecu stariju od 15.god.?


otkaz

Preporučene objave

Dakle, kao i što naslov teme kaže TO se i dogodilo. No, da stvar bude još zanimljivija, to sam saznao u okolnostima kad ja ne mogu naplatiti svoje računalo u firmi koje sam kupio svojim novcem jer On nije htio kupiti (a neophodno je na mojemu radnom mjestu-geodet, građevina) koje sam morao kupiti jer na starom laptopu su mi u pola godine oči sagorjele a i nije bilo moguće raditi Acad i jake zahtjevne programe.

Sad je firma u fazi zakonske razdiobe na dvije (komunalno gospodarstvo odjeljivanje vode od ostalog)i ako mi ovaj mjesec ne isplati gubim svoje novce, bar u ovom odnosu.

Zašto sam ostavio računalo toliko u firmi? - jer mi je očito "sapunao dasku" da sam dam otkaz (prevario me za plaću kad sam bio na razgovoru za posao u okviru javnog natječaja za posao, prelazio sam iz druge firme, a ja se požalio Gradonačelniku nakon čega je moj dišo očito imao "razgovor"). Da sam odnio računalo kući vjerovatno bi tada kupio drugo a ja spušio 5 tisuća kuna!

Ovih dana važem da li ga upoznati s činjenicom da znam za njegove kaznene radnje (i druge osim navedene) te ga "stisnuti" da meni da moje ili da to u tišini nakon razdruživanja, javno s potpisom provedem kroz kaznenu prijavu za kriminal u firmi?

Molim savjet!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija