Jump to content

Maltretiranje susjeda i što učiniti


Diabolqe

Preporučene objave

Znam da je ovakvih tema već bilo dosta ali ja sam u specifičnoj situaciji i treba mi pravna pomoć.

 

Živim u stanu u prizemlju.Iznad nas žive ljudi sa troje male djece.Žive iznad već 5 godina,ali već godinu i pol dana postaje nepodnošljivo.Djeca trče od 6 ujutro do 22 h navečer.to vam govorim bez pretjerivanja,jer njih dvoje ne rade i doma su stalno.Problem je što oni uopće ne vode van djecu.Unutar stana dopuštaju da djeca trče i nabijaju po stanu,bacaju predmete,urlaju,bacaju i vuku stolice.Oni ih ne opominju nikada niti pokušavaju kontrolirati tu buku i njihovo ponašanje.

To se događa otkad su se uselili,ali doista je sada pretjerano.Nakon svega toga,jednom smo udarile lagano kemijskom u radijator da shvate da se moraju smiriti.on je udario nogom par puta u radijator.Ja živim sa dvije kćeri i zato smatram da si toliko dopuštaju.Smatra da nam može bilo što raditi jer nema muškarca u kući.Svaki put kad bi došao neki obiteljski prijatelj i kad bi čuli muški glas,muha se gore nije čula.

Dosada nismo zvali policiju,nismo se nikome ni žalili jer smo se bojali da ne postane još gore radi ''osvete'' i da ne bi i odrasli nešto počeli raditi.Maltretiranje je postalo nepodnošljivo i svi smo na rubu živaca.

što mogu učiniti da to prestane? mora postojati način da ih se zaustavi,jer se tu više ne može živjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija