rodaljice objavljeno: 13. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 13. prosinac 2010. Može mi neko reći kako da se ponašam u slučaju da mi osoba ne vraća kume što mi se odbijaju od mirovine kao jamcu!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anjavito odgovoreno: 15. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2010. možete jedino čekati da sve otplatite pa onda tužiti dužnika da vam vrati ono što ste platili za njega-naravno ,ako taj ima prihode-inače-dobit ćete spor,ali ne i novac ako ovaj nema prihoda.Nalazim se u istoj situaciji-nažalost i znam jako dobro kako Vam je.Ja svoje novce nikada neću vidjeti,a sa kamatama koje mi stavljaju-vjerovatno ću vratiti10 puta veću svotu...Žalosno... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 15. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2010. otplata rata kredita vrši se u mjesečnim iznosima . zastara za potraživanja je tri godine. treba paziti na zastaru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.