Jump to content

Odšteta - medicina


Brckach

Preporučene objave

Postovanje,

reci ovako dali je u mom slucaju koji su dolje obrazloziti moguce na koji nacin iznuditi odstetu za pretrpljelu stetu i za sanaciju iste.

 

 

Prije dvije godinu i pola kod svoje stare zubarke popravio sam zub koji je nakon duže terapije bio umrtvljen, ocisten i zauvijek zatvoren. Nakon 6 mjeseci poceo me boliti zub koji je mrtav i otisao sam drugom zubaru koji je ustanovio da ga moj stari zubar nije pravilno ocistio prije zatvaranja, i da se zbog toga zub upalio i upala je presla u kronicnu upalu. Kod tog novog zubara sam sanirao upalu ali posto se radi o kronicnoj upali dan danas je taj zub upaljen a ja se nosim sa time. Jedino rjesenje je da se zub izvadi. E sad je moje pitanje ima li kakvih pravnih nacina da moj stari zubar snosi troškove sanacije (slikanje i otklanjanje fistule)i vađenja zuba (što jos nisam napravio). I jeli ikako moguce iznuditi placanje umjetnog zuba za zamjenu za upropasteni zdravi zub. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Pokušajte se dogovoriti sa starim zubarom da vam nadoknadi troškove liječenja. Ako to ne uspije druga opcija vam je parnica. Međutim, budući da se radi o samo jednom zubu, a parnice traju dugo, treba ce vam dosta vremena, novaca i živaca, a i ne znaci da ce te uspjeti u konačnosti. savjetujem vam da pokusate porazgovarati sa starim zubarom, ako to ne uspije nastaviti živjeti svoj život jer nepravda je svuda oko nas, a u ponekim slučajevima je skuplja pita nego tepsija.

pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija