asja01 objavljeno: 26. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 26. prosinac 2010. Molim da mi netko odgovori ako zna...Imam dugovanje prema poreznoj upravi, nemam imovine, nezaposlena sam, ali čitajući zakone mogu mi sjesti na pola kuće koja glasi na supruga. Dana 30.12.2009. potpisala sam izjavu i ovjerila kod bilježnika da sam isplaćena iz bračne stečevine premda smo u braku i dalje.Da li netko zna da li se oni i dalje mogu upisati na pola premda sam ja isplaćena. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 27. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2010. porezna može osporavati isplatu i ugovor. osobito ako je radnja napravlje u svrhu spriječavanja ovrhe (naplate)duga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maja44 odgovoreno: 1. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 1. siječanj 2011. Poštovani, da li je moguće provesti ovrhu nad bračnom stečevinom (koja je na moje ime), ukoliko je suprugov dug poreznoj i Dinersu nastao 10 godina prije sklapanja braka? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Pao_Smarsa odgovoreno: 2. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2011. maja44 je napisao: Poštovani, da li je moguće provesti ovrhu nad bračnom stečevinom (koja je na moje ime), ukoliko je suprugov dug poreznoj i Dinersu nastao 10 godina prije sklapanja braka? Mislim da se tu negleda kada je nastao dug već da li je imovina stečena prije braka ili za vrijeme trajanja braka, sve ono što se stekli prije braka Vam nemogu oduzeti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.