Lixi objavljeno: 31. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 31. prosinac 2010. Poštovani, Zanima me kako je bilježnik mogao donijeti rješenje pred ovrhu za potrebe placanja mog duga vipnetu, ako nisu imali dostavnice o primitku? I sto mogu uciniti po tome, ako biljeznici moraju funkcionirai kao sudovi? Naime, pocela sam placati dug vipu u ratama ( a smatram da su oni pogrijesili jer me nisu obavjestili o prekidu trajnog naloga, i to dva puta, niti sam ikada primila njihov odgovor na prigovore vezane za njihovu naplatu). Pocela sam placati dug kada mi je kuverta o pravomocnosti dosla na posao, tj. prosli posao, te sam ju dobila cisto jer je šef imao moj kontakt. Voljna sam ispostovati dug vipnetu, cisto da se rijesim tih lopova, ali nemam potrebu platit biljeznika preko 800kn, a racun za mobitel je bio oko 700njak kn- sve skupa vise nego duplo). Pogotovo ako nije bilo po zakonu. Ako mi predlozite tuzbu, ne bi voljela da ispadne da jos moram podmirivati i troskove suda. Unaprijed zahvalana, i sve najbolje;) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 2. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2011. nemoežeš dobiti kuvertu sa pravomočnosti . možeš dobiti obavjest da je rješenje za ovrhu postalo pravomoćna rješenje javnog bilježnika je postalo pravomoćno ako se 8 dana nalazi na oglasnij ploći suda. na oglasnoj ploči završi zbog odbijanja primitka rješenja ili zbog nemogućnosti da se idto uruči. rješenje za ovrhu u zakonskom roku od 8 dana nije uložena žalba na . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.