Jump to content

kako do kanalizacije?


idealista

Preporučene objave

Poštovani,

stanujem u vili iz doba austro-ugarske u kojoj stanuje još 5 obitelji.nedavno sam postao predstavnik stanara iako sam najsvježiji stanar, tu živim tek 10 godina...naš problem je slijedeći: zgrada nije prikopčana na kanalizacijsku mrežu...1969. kada se u blizini gradila nova kanalizacijia za novo naselje na moru nas su presjekli i mi od onda nemamo kanalizaciju...danas, za vrijeme obilnih kiša,sav izmet "pliva" nošen vodom niz brdo i to 15-ak metara od zgrade...u vrijeme juga užasno smrdi...obratili smo se puno puta gradu da nam izađe us susret, ali ni cestu, ni kanalizaciju nismo dobili...zamislite, zgrada koja postoji više od 100 godina, još uvijek nije dobila cestu...potpuno smo očajni jer nam je gradska služba čistoće odgovorila da samo za kanalizaciju moramo platiti 100.000,oo kn a za cestu 200.000,oo kn...pitanje je: mi redovno plaćamo sve doprinose, komunalije, slivne vode, odvoz smeća..itd... a iste uopće ne uživamo...moramo riješiti pitanje kanalizacije pa nam se nameće slijedeće; 1969. godine pa do danas nitko nije reagirao na to da su nam presjekli kanalizaciju, kako pravno dokazati da nije našom krivnjom nastala situacija? i kako bi uz sve ove činjenice što prije i što "jeftinije" dobili kanalizaciju? smatrali smo da bi za početak prestali svi plaćati sve "namete" gradu i onda izaći na sud, pa iznjeti sve činjenice na sudu, možda bi tada "odgovorni" tko je presjekao kanalizaciju odgovarao, odnosno platio ponovno prikapčanje na kanalizacijiski sustav...molim vas, uputite nas što i kako dalje... :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani "

 

Građani plaćaku komunalni doprinos i komunalnu naknadu lokalnoj samoupravi za izgradnju i održavanje komunalne infrastrukture .

Slučaj prijavite komunalnom redaru , sanitarnoj inspekciji,te građevinskoj inspekciji kako bi te institucije svojim nalazima prisilile odgovorne osobe da reagiraju .

 

Pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija