Jump to content

Rješenje drugostupanjskog LP


svib54

Preporučene objave

Poštovani, pristiglo mi je Rješenje drugostupanjskog LP kojim mi se priznaje status hrvatskog ratnog vojnog invalida iz Domovinskog rata X. skupine sa 20% oštećenja organizma s pravom na osobnu invalidninu privremeno do 31.12.2011. Kako sam umirovljen 01.01.2004.g. po članku 6a, molim uputu o daljnjem postupanju i koracima koje trebam poduzeti. Sudionik sam DR od 01.09.1991.g., dragovoljac - pa do kraja. U mirovini sam s činom bojnika, a u kontinuitetu sam obnašao dužnosti čina puk-brig... Pozdrav :misli::kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvi korak ti je da HZMO-u podneseš zahtjev za obnovu postupka umirovljenja,te da ti se mirovina odredi po zakonu o pravima HB iz DR.Uz zahtjev obvezno priložiti drugostupanjsko riješenje o statusu HRVI-a,a kad dobiješ poziv za viještačenje sa sobom ponijeti svu liječničku dokumentaciju koju već nisi dostavio HZMO-u. Također imaš pravo i na udjele (dionice) sukladno postotku invaliditeta,a u svezi svega navedenog najbolje bi bilo da se javiš u lokalnu udrugu HVIDR-a. Pozdrav! :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija