Jump to content

Kradja mobitela HITNO !!!


butfish

Preporučene objave

U 1 mjesecu 2010 g. isao sam na razgovor za posao skladistara,obavio sam razgovor ostavio svoj zivotopis. U toj svojoj neimastini kako da prezivim iduci dan, na stolu sam vidio mobitel (svi ga danas imaju a ja nemam), i ja sam ga ukrao mislio sam ga prodati pa da tako dodjem do novca barem nekog.. NApomenuo bi da NIKADA ali bas nikada do sada nisam ukrao niti zvaku iz ducana.. ali neznam sta mi se desilo ovaj puta jer stvarno nemam niti za hranu..

 

16.11.2010 mi stize policija na vrata sa pozivom da se javim kod njih na razgovor radi pocinjenja kaznenog dijela kradje clanak 216 st.1. oduzeli su mi mobitel. a 20.1.2011 sad dobio preporucenu posiljku sa ZG suda, koju moram podici u roku 5 radnih dana..

 

Ne radim vec 3-4 godine i zivim sam sa majkom, mobitel je oduzet neostecen nemam TV, auto ili sl.. kakvu bi kaznu mogao dobiti..? a opet ne znam od kuda da je i platim ako ne radim.. Dali potvrda sa zavoda za zaposljavanje bi ista pomogla da me se oslobodi iste..

 

Hvala na pomoci.. KRIV SAM I JAKO MI JE ZAO STO SAM TO UCINIO

 

:-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možda Vas na sudu čeka kazneni nalog.

 

To Vam je zapravo presuda bez suđenja (donosi se za blaža djela kad su priloženi jaki dokazi, pa se ne ide u proceduru).

 

Takve presude mogu sadržavati samo novčanu ili uvjetnu zatvorsku kaznu te opomenu.

Vama će vjerojatno biti izrečena uvjetna.

 

Protiv takve presude imate pravo prigovora (ne trebate ga uopće obrazlagati, ali koristi da obrazložite) u roku 8 dana od preuzimanja presude.

 

Ako ste zadovoljni izrečenom kaznom onda ne prigovarajte.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija