Jump to content

Pomoc! Ovrha za koju nisam kriv


nara1

Preporučene objave

Postovanje.

 

Moj problem je taj sto sam odjednom dobio RIJESENJE O OVRSI za neplacene racune t-coma od 20.11.2009 do 22.03.2010 u cijelosti od 500kn te +500kn za JB.

 

Najme stvar je u tome sto je to racun za novog vlasnika koji je preuzeo nekretninu u 06. mjesecu 2009. Tada sam bio na iskonu i novi vlasnik je obecao da ce sve prebaciti na sebe. On je presao sa iskona na b-net ali ocigledno su mu iz t-coma slali racune za preostale dane uguvora ili sl. A posto su ti racuni glasili na moje ime on ih je ignorirao i nije napravio prebacivanje t-coma sa vlasnickim listom stana na svoje ime.

 

Znaci ja sada imam rijesenje o ovrsi na koju se izgleda imam jos sutra pravo zaliti (osmi dan od primitka) i stvarno bi htio nesto uciniti ali neznam sto. Do ove ovrhe nisam imao pojema za te neplacene racune jer su prituzbe/opomene valjda stizale na staru adresu.

 

Stvarno cijenim svaku pomoc. Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

moj vam je savjet da otiđete u TC i uzmite kupoprodajni ugovor te ako postoji mogućnost (to će vam reći djelatnici) da npišete prigovor. Nisam vam sigurna da ćete nešto uspjeti napraviti obzirom da ste sami mogli odjaviti usluge. Niste trebali vjerovati novom vlasniku. Sva je sreća da iznos nije puno, puno veći.

Puno sreće vam želim.

Pozdrav,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija