Panjevis objavljeno: 26. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 26. siječanj 2011. Ispričavam se ako ova tema negdje postoji. Na mobilnom sam internetu pa mi je malo teže pretraživanje. Zanima me sljedeće: gospođa je samohrana majka (muž je poginuo), ima srenjoškolskog sina. Dugo je bila podstanar, prije par mjeseci dobila je gradski stan koji je bio u užasnom stanju, podnjela je prigovor, da bi za par mjeseci dobila drugi koji također nije bio sređen, bio je grozan, trebalo ga je detaljno renovirati. Grad je rekao da nema novaca za daljnje renoviranje stana. Gospođa je nezaposlena. Zdravstveno stanje joj je grozno, imala je tri blaža moždana udara. Stan je 31,51 m2, kupaona sa wc(kada 1,18m), hodnik(1m2), sobica i kuhinjica. Dali je ljudski da sin i majka spavaju u istoj sobi na istom krevetu? Koje je njeno pravo i da li ga uopće ima? Kome da se obrati za pomoć? Molim za odgovor. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Panjevis odgovoreno: 27. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2011. Molim Vas ima li tko da mi odgovori ili me uputi na temu ako ista postoji !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.