Jump to content

račun za t-mobile internet- potrebna pomoć


Mana_88

Preporučene objave

pozdrav. problem je slijedeći: prijateljica je korisnik t-mobila tarife i150. prošli mjesec je dobila uz tarifu i 15gb podatkovnog prometa gratis. o tome su navodno bile poslane poruke korisnicima t-mobila da ih se obavijesti o tome.ona poruku nije dobila, već je saznala za to od nekog sastrane i proverila stanje svoje tarife na kojem je to bilo vidljivo. ovaj mjesec, 3.2. poslala je izvješće na broj preko kojeg se provjerava stanje tarife gdje joj je pisalo novih 15gb.kako nije o tome ni prošli puta dobila obavijest od t-mobila,mislila je da je opet tih 15gb gratis i potrošlila je 5gb izvan svoje tarife. danas je provjerila stanje tarife na kojem se vidi da ipak nije dobila tih 15gb gratis i da je zapravo prekoračila svoju tarifu za 5gb,a prekoračenje se plaća 2,99kn/mb. ispada da će dobiti račun od oko 15000kn. što sada? njihov je propust što su poslali krivo stanje računa, a i nitko nije dužan provjeravati račun non stop. ona je student i nema imovine i nema od kud platiti ako joj stigne račun s tim iznosom. molim nekoga tko zna koje su joj mogućnosti da nam pomogne, hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

prvo i osnovno kada dođe račun poslati prigovor na račun u navedenom roku. Ukoliko t-mobile odbije prigovor i zatraži naplatu, prvo što će biti je isključenje usluge i raskid ugovora (ukoliko je potpisan na određeno razdoblje) te dalje sljedi naplata ovrhom (od 01.01.2011. ide ovrha nad novčanim sredstvima fizičke osobe, može se vršit ovrha tekućih, žiro račun, štednji i svega ostalog što posjedujete u banci) ukoliko se tu ne naplati, naplatit će se prvom mogućom prilikom, ukoliko steknete vlasništvo nad nečim ili počnete radit, naravno uvećano za troškove ovrhe i kamate!

 

Inzistirajte na prigovorima po računu da vam se umanji dug za koji smatrate da ne morate platit (iako su vam osnove jako mršave), ukoliko to ne uspijete zatražite obročnu otplatu duga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija